2022.11.30. - András, Andor

Bohócdoktor karácsonyi adományok

Bohócdoktor karácsonyi adományok
Bohócdoktor karácsonyi adományokEgész évben bohócdoktor önkéntesek segítik a nélkülözőket, a bajban lévőket, a nehéz sorsúakat. Karácsonykor, az adventi időszakban a betegek támogatása mellett nem hagytuk a nélkülözőket sem segítség nélkül. Tartós élelmiszert, finomságokat, ruhát - cipőt, sok - sok játékot adtak a bohócdoktor önkéntesek. A bohócdoktor csapat segítségével több ezer csomag, több tonnányi ruha, cipő került családok ezreihez. Nézd meg a képeket. Odafigyeléssel, támogatással, adó 1% felajánlással, részvétellel Te is segíthetsz, köszönjük!
Bohócdoktor csapat segíti a családok ezreinek boldogulását, segítséged köszönjük!

A gyerekek is bohócdoktorokká válhattak egy picit feledve a nehéz körülményeket.

A legapróbb bohócdoktor támogatás, adó 1+1 százalék felajánlás is óriási segítség, köszönjük!

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%