2024.06.23. - Zoltán
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Az üvegajtón túl - bohócdoktorok

A bohócdoktorok a gyermekek lelki egészségében vállalnak segítő szerepet. Meseolvasás, zenebona, játék - elterelés révén segít a bohócdoktor csapat.

Számítógép adományozás gyermekeknek

Számítógép adomány jó tanuló gyerekeknek, megváltozott élethelyzetbe kerülő fiataloknak, legfőképpen azért, hogy az esélyegyenlőség révén a siker könnyedebb lehessen.

Gyermeknap a bohócdoktorokkal

Gyermeknapon a bohócdoktorok sok finom falattal, játékokkal, ajándékokkal kedveskedtek rendezvényeken, illetve előtte napoknak sok - sok jótékonyságot eljuttattak intézményeken keresztül is.

Csokiraktárban a Bohócdoktorok

A bohócdoktorok jótékonysági programjai, az adományozás óriási fizikai, anyagi, és szellemi teher, főleg ha az szinte az egész országra kiterjed, és a határainkon is átnyúlik.

Adó 1%

A bohócdoktorok egész éves munkáját lehet támogatni az adó 1 százalék felajánlással. Ügyfélkapun adóbevalástól május 20-ig felajánlható, 2 perc az egész, a támogatás életmentő, köszönjük!

Eszköz adomány a bohócdoktoroktól

A bohócdoktor segítő csapat nem csak betegeket, nem csak gyermekkórházakat támogat, segítséget adunk oktatási, szociális, segítő intézményeknek is. A cél, hogy minden sikerüljön!

Mikulás, gyerekek, támogatások

A jótékonysági Mikulás idén is megérkezett. Hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő, szülők nélkül - államigondozott, nagycsaládosok gyermekeit támogatja a Bohócdoktor csapat, és a Mikulás.

Mikulás a bohócdoktorokkal

Nem csak betegeket, nem csak gyermekeket támogat a bohócdoktor csapat, Mikulás idején a nélkülöző gyerekek ezreinek juttatnak a segítők finomságokkal teli ajándékcsomagot

bohócdoktor vizit szja 1%
további cikkek betöltése