2024.02.23. - Alfréd, Jávorka
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Adó 1%

A bohócdoktorok egész éves munkáját lehet támogatni az adó 1 százalék felajánlással. Ügyfélkapun adóbevalástól május 20-ig felajánlható, 2 perc az egész, a támogatás életmentő, köszönjük!

Mikulás, gyerekek, támogatások

A jótékonysági Mikulás idén is megérkezett. Hátrányos helyzetű, mélyszegénységben élő, szülők nélkül - államigondozott, nagycsaládosok gyermekeit támogatja a Bohócdoktor csapat, és a Mikulás.

Mikulás a bohócdoktorokkal

Nem csak betegeket, nem csak gyermekeket támogat a bohócdoktor csapat, Mikulás idején a nélkülöző gyerekek ezreinek juttatnak a segítők finomságokkal teli ajándékcsomagot

Szeretetcsoki 2023, Jótékonysági Csokigyűjtés

Csokigyűjtés, Szeretetcsoki 2023 karácsonyáig tartott. Gyerekek, iskolások, óvodások, cégek, segítő jótevő megánemberek révén 46.852 tábla csoki, finomság, mesekönyv, játék jött össze a beteg gyermekek és rászoruló családok megsegítésére.

Csokit adományozta a bohócdoktorok

Kórházak, gyermekosztályok mellett a családokat is támogatják a bohócdoktorok, ezen a héten a Szeretetcsoki csokiadományok sok ezer gyermeknek okoztak örömet.

Cipő adomány gyerekeknek

Nélkülöző családokat támogattak a bohócdoktorok, a múlt évben csak cipőből ezernél több alkalommal juttattunk gyermekeknek, illetve gyermekeket segítő szociális és oktatási intézményekbe.

bohócdoktor vizit szja 1%
további cikkek betöltése