2024.06.23. - Zoltán

Bohócdoktorok Nőnap alkalmából finomságokat vittek az egészségügyi szakdolgozóknak

Bohócdoktorok Nőnap alkalmából finomságokat vittek az egészségügyi szakdolgozóknak
Bohócdoktorok Nőnap alkalmából finomságokat vittek az egészségügyi szakdolgozóknakA bohócdoktorok Nemzetközi nőnapon az egészségügyi intézmények, gyermekkórházak ápolónőit, doktornőit, nővérkéit lepte meg finomságokkal - volt is nagy öröm az osztályokon, még a gyógyuló gyermekeknek, a kisgyermekek szüleinek is jutott a finomságokból.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Nemzetközi nőnap alkalmából a bohócdoktorok az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermekegészségügyi Központba száz tábla csokival érkeztek, hogy az egészségügyi szakdolgozó hölgyeknek erőt adva kedveskedjenek. Jelenleg az intézményben influenza aktivitás miatti látogatási tilalom van, így a finomságokat a nővérkék, orvosok, ápolónők dobozokban kapták meg. Jutott a szeretetcsokikból a gyógyuló kis betegeknek, és a gondviselőiknek is.

Nőnap, egészségügyi szakdolgozók kaptak finomságokat

Nőnap, gyógyuló gyermekek és szüleik kaptak finomságokat

Rácz Anett a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy az egészségügyi tevékenységet támogató jótékonysági program egész évben sok örömet okoz. Apró dolgokra kell gondolni, mégis mozgatórugó, és kellemes pillanatokat teremt. Az önkéntes - segítő programsorozat sikerét a bohócdoktor csapat és a szeretetcsoki támogató program teszi lehetővé. A Mátrix Közhasznú Alapítvány nem tud mindig mindenhol ott lenni, de mindenki tud segíteni valahol, így jótettekre buzdítjuk az alapítványokat, egyesületeket, közösségeket, és az embereket is. A Nemzetközi nőnapon az egészségügyben dolgozó hősök örömmel fogadták a finom falatokat.

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%