2023.12.05. - Vilma

Bohócdoktorok támogatása, élelmiszer osztás

Bohócdoktorok támogatása, élelmiszer osztás
Bohócdoktorok támogatása, élelmiszer osztásÉvente tizenötezernél több adomány csomaggal segítjük a legszegényebb kisgyermekes családokat, időseket, bajban lévőket. Most a jótékonysági adományosztó programban kaptak a bohócdoktor önkéntesektől tartós élelmiszer csomagokat, fertőtlenítőszereket, és a pillanatokat megédesítő szeretetcsokikat a nélkülözők. Segítsünk közösen, várjuk együttműködő partnerek jelentkezésé, hiszen közösen még nagyobb csodát tudunk tenni.
adományok

Mikulástól karácsonyig 5000 rászoruló

kisgyermek életét tesszük boldogabbá! Segíts Te is!

Időseket, egyedülállókat, bajban lévőket, nagycsaládosokat, kisgyermekes családokat támogat az alapítvány, illetve a gyógyító bohócdoktor önkéntes csapata. Évente 15000-nél több csomagot juttatunk el a nélkülöző embertársainkhoz ami összességében csepp csak a tengerben, de mégis olykor életmentő segítség.

Adományosztás a bohócdoktorokkal

Adomány csomagok, bohócdoktorok

Adományosztás, tartós élelem, tisztítószer szeretetcsomag

Adományt kérők

Alapítványi adomány, adomány osztás családtámogatás, Centerke Közösségi Tér

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%