2024.07.19. - Emília

Számítógépet kapnak kisgyermekek - Számítógép Álom

Számítógépet kapnak kisgyermekek - Számítógép Álom
Számítógépet kapnak kisgyermekek - Számítógép ÁlomA Számítógép Álom az alapítvány 2003-óta nagyon sikeres és közkedvelt programja: informatikai eszközökkel segítjük a gyermekek felzárkózását. Egész évben folyamatos a számítógépek beszerzése, a gép felajánlók gépadományainak fogadása, az eszközök rendbe tétele, telepítése, bővítése, illetve a gépekre jelentkező gyermekek (oktatási intézmények) fogadása, a gépek adományozása. A programot a bohócdoktorok
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Bohócdoktorok is dolgoznak a számítógépek adományozásában, a Számítógép Álom program nagy segítség a legszegényebb sorban élő gyermekek esélyegyenlőségének támogatására. A piros orros bohócdoktorok évente száznál több kisgyermeknek juttatnak informatikai eszközt, számítógépet, okos dolgokat.

Számítógép álom, bohócdoktorok munkában

Kérjük ismerje meg a Számítógép Álom programot IDE kattintva, és ha tud, támogatásával segítse a gyermekek felzárkózását. Köszönjük!

Várjuk segítők jelentkezését! Működjünk együtt a sikerért!

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.

Adó egy százalék a bohócdoktorok támogatására fontos segítség, az adó 1% felajánlást hálás köszönettel fogadjuk!


bohócdoktor vizit szja 1%