2023.12.05. - Vilma
adományok

Mikulástól karácsonyig 5000 rászoruló

kisgyermek életét tesszük boldogabbá! Segíts Te is!

Nav: május 20-.ig lehet rendelkezni az adó 1+1 százalékáról

Bohócdoktorok a gyermekekért! Az szja 1+1 százalékáról idén is egészen május 20-áig lehet rendelkezni; a támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok. Gyermekvédelem, bohócdoktor, jótékonysági programok támogatásával 1% felajánlása életet ment!

Adó 1% - Gyógyító Bohócdoktor Támogatás

Kérjük támogassa adó 1 százalék felajánlással a bohócdoktorokat, a gyermekmentést! Mosoly és nevetés: gyógyítást támogató bohócdoktor kórházi jótékonysággal! Minden támogatást, felajánlást, segítséget köszönettel fogadunk! Együtt csodákra vagyunk képesek! Kísérje figyelemmel jótékonysági segítő tevékenységünket! Támogatását, segítségét, önkéntes és önzetlen együttműködését hálás szívvel köszönjük! Bohócdoktorok, gyógyítás, jótékonyság, adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1 százalék felajánlás!

Bohócdoktorok szja 1 százalék

Miért érdemes a bohócdoktoroknak ajánlani az adó 1 százalékot? A Mátrix Közhasznú Alapítvány közhasznú szervezet. Bohócdoktor Szolgálatunk 2003 óta segíti beteg gyerekek gyógyítását, speciálisan kifejlesztett nevetésterápiánkkal bohócdoktoraink a beteg gyermekeket látogatják meg a kórtermekben. A legcsodásabb érzés látni bohócdoktor vizit közben a gyermekek szemében a csillogást, amikor – hacsak egy rövid időre is de – elfelejtik, hogy kórházban vannak, és felszabadultan tudnak nevetni.

Bohócdoktorok adó 1 százalék felajánlás

Bohócdoktorok támogatása adó 1% felajánlással is lehetséges! A Mátrix Közhasznú Alapítvány közhasznú szervezet. Bohócdoktor Szolgálatunk 2003 óta segíti beteg gyerekek gyógyítását, speciálisan kifejlesztett nevetésterápiánkkal bohócdoktoraink a beteg gyermekeket látogatják meg a kórtermekben. A legcsodásabb érzés látni bohócdoktor vizit közben a gyermekek szemében a csillogást, amikor – hacsak egy rövid időre is de – elfelejtik, hogy kórházban vannak, és felszabadultan tudnak nevetni.

bohócdoktor vizit szja 1%
további hírek