2023.09.22. - Móric

Bohócdoktorok gyermekek támogatása - környezetvédelem

Bohócdoktorok gyermekek támogatása - környezetvédelem
Bohócdoktorok gyermekek támogatása - környezetvédelemÁllatvédőkkel közösen a bohócdoktor csapat érzékenyítette a gyerekeket. Az egész évvben zajló programsorozat segíti a felelős állattartást, az állatok védelmét, a kisgyermekek környezetismeretét.
adományok

Mikulástól karácsonyig 5000 rászoruló

kisgyermek életét tesszük boldogabbá! Segíts Te is!

Gyermekek érzékenyítése a bohócdoktorokkal

Állatvédelem, állatszeretet, alapítványi bohócdoktorok

Gyermekek, madarak, környezetvédelem, bohócdoktorokkal

Állatvédők, és az alapítvány támogatása

Bohócdoktorok is akcióba lendültek: míg az Állatvédők a környezetvédelmi programban a madarak élőhelyét, szaporodását, védelmük fontosságát ismertették, addig a Mátrix Közhasznú Alapítványtól a piros orros bohócdoktorok finomságokkal kínálták a gyerekeket. Az intézmények a bohócdoktoroktól plüssfigurákat, ceruza készleteket, készségfejlesztőket, könyveket, játékokat is kaptak. Az együttműködés révén élménygazdagabbá válik 1-1 jótékonysági megmozdulás.

A bohócdoktorok egész évben segítik a rászorulókat, a gyógyulókat, a bajban lévőket. Jókedvre derítéssel, bohócdoktor oktatással, szemléletformálással, kórházi vidámító vizitekkel, az egészségügyi szakdolgozók pillanatainak örömtelivé tételével, és sok - sok jó dologgal segítünk. Bohócdoktorok, támogatások, felajánlások, a bajban lévők megsegítése.

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%